Echoscopie in de verloskunde en gynaecologie - John M.G. van Vugt

Echoscopie in de verloskunde en gynaecologieKoop dit boek bij  Managementboek.nl
Koop dit boek bij  bol.com
Titel

Echoscopie in de verloskunde en gynaecologie

Auteur
ISBN

9789036814508

Recentie

Echoscopie is een diagnostisch hulpmiddel bij uitstek. Het heeft zich ontwikkeld van een statisch naar een realtime diagnosticum, en zich doorontwikkeld naar de 3D- en 4D-technieken van nu. De echoscopie blijkt niet schadelijk te zijn voor de vrouw of de ontwikkeling van de foetus en biedt daardoor ongekende mogelijkheden voor onderzoek in de gynaecologie of tijdens de zwangerschap.

Dit boek biedt een compleet overzicht van de echoscopie in de verloskunde en gynaecologie en is daarmee een onmisbaar houvast in de dagelijkse praktijk van gynaecologen (i.o.), verloskundigen (i.o.) en echoscopisten.

Deze druk bevat nieuwe hoofdstukken over de bekkenbodem, contrastechoscopie, cervix, genetische syndromen en echogeleide ingrepen zijn toegevoegd waarmee het boek perfect aansluit bij ontwikkelingen in de dagelijkse praktijk. De ruim 600 afbeeldingen reflecteren de huidige stand van de echoscopische diagnostiek. Een belangrijke vernieuwing biedt StudieCloud. De lezers hebben op dit onlineplatform altijd toegang tot het digitale boek en vinden er samenvattingen, toetsvragen en informatieve deeplinks naar onder andere videomateriaal. Deze verrijkingen ondersteunen de lezers bij hun studie en in hun vakgebied.

Categorieën

Beoordeling

Echoscopie in de verloskunde en gynaecologie door John M.G. van Vugt is beoordeeld met 0 ster(ren) gebaseerd op 0 beoordeling(en)
 
Bestel John M.G. van Vugt - Echoscopie in de verloskunde en gynaecologie

Bestel het managementboek van John M.G. van Vugt - Echoscopie in de verloskunde en gynaecologie© 2009 - 2018