Het wiskundehondje en meer verhalen over vormen en getallen - Margriet van der Heijden

Het wiskundehondje en meer verhalen over vormen en getallenKoop dit boek bij  Managementboek.nl
Koop dit boek bij  bol.com
Titel

Het wiskundehondje en meer verhalen over vormen en getallen

Auteur
ISBN

9789057124501

Recentie

Hoe reken je met hagelslag? Waarom zijn 220 en 284 vrienden van elkaar? Bestaat er een oneindige cirkel? En wanneer is 7 hetzelfde als 0111? <br/><br/>In Het wiskundehondje vertelt Margriet van der Heijden je alles over ronde, zielige, perfecte, slechte, herfstige, machtige en oneindige getallen. Maar ook hoe je kunt goochelen met letters, hoe je van een cirkel een rechthoek maakt, en wat de allermooiste formule is. <br/><br/>Als je goed kijkt, zie je overal om je heen wiskunde.Het wiskundehondje neemt je mee langs die wiskunde en laat je zien hoe mooi getallen, vormen en patronen zijn. <br/><br/>Margriet van der Heijden is natuurkundige en journalist. Ze schreef deze verhalen voor de rubriek Vormen en getallen van de kinderwetenschapspagina van NRC Handelsblad. Samen met Maarten Frankenhuis schreef ze eerder het boek Drinken vissen water?

Categorieën

Beoordeling

Het wiskundehondje en meer verhalen over vormen en getallen door Margriet van der Heijden is beoordeeld met 0 ster(ren) gebaseerd op 0 beoordeling(en)
 
Bestel Margriet van der Heijden - Het wiskundehondje en meer verhalen over vormen en getallen

Bestel het managementboek van Margriet van der Heijden - Het wiskundehondje en meer verhalen over vormen en getallen© 2009 - 2018